Woningaanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele huuraanbod. Door op de plattegrond te klikken ziet u welke woningen wij te huur aanbieden. U kunt ook in de rechterkolom op woningtype of plaats klikken om het actuele huuraanbod te zien. Iedere dinsdag wordt het aanbod ververst; het huidige aanbod sluit om 12.00 uur en vanaf 14.00 uur staat het nieuwe aanbod on-line. U heeft dan weer een week om te reageren.

Reageren op een woning
Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan als woningzoekende. Dat kunt u heel eenvoudig doen op onze website. U ontvangt direct een inschrijfnummer en wachtwoord waarmee u kunt reageren op onze woningen. Kijk voor meer informatie bij inschrijven. Voor woningen die wij direct te huur of te koop aanbieden, hoeft u niet ingeschreven te staan.

Om in aanmerking te komen voor één van onze woningen, hebben wij het volgende van u nodig:
  •  Een Inkomensverklaring (IBRI). Hierop staat uw inkomen van afgelopen jaar. Deze gebruiken we voor de inkomenstoets die corporaties verplicht  moeten uitvoeren. Let op: uw inkomen uit 2015 EN 2016 wordt met een indexpercentage verhoogd! De Inkomensverklaring kunt u gratis opvragen bij de  Belastingdienst via 0800 - 0543.Of digitaal via MijnBelastingdienst.nl
  •  Als u geen inkomensverklaring heeft, de meest recent definitieve op voorlopige belastingaanslag.
  • Uw laatste 3 salarisstroken of uitkeringsgegevens. Dit geldt ook voor meeverhuizende personen (niet de kinderen).

Heeft u bij een eventueel kennismakingsgesprek geen van bovenstaande formulieren? Dan komt u niet in aanmerking voor de woning en gaan wij verder met de volgende kandidaat.

Tip: u kunt de inkomensverklaring zelf downloaden via MijnBelastingdienst.nl. Als dat voor u niet mogelijk is, vraag de Inkomensverklaring dan nu meteen aan. Dan heeft u het zeker op tijd.

 Let op!
Controleer eerst uw gegevens voordat u reageert op een woning en pas deze eventueel aan. Als u namelijk uw gegevens pas wijzigt nadat u op een woning heeft gereageerd, worden uw aanpassingen niet meegenomen voor de lopende editie.

Meer informatie?
In de folder Ik zoek een woning leest u meer informatie.

Ons complete woningaanbod

Huurwoningen *

Kaart
Geen aanbod gevonden.