Inschrijven

Zoekt u een huurwoning? Dan bent u bij Leystromen aan het goede adres. U hoeft zich alleen maar in te schrijven als woningzoekende. Elke week kunt u reageren op een breed aanbod van woningen uit ons hele werkgebied.

Hoe schrijf ik mij in?
Inschrijven gaat heel gemakkelijk via het  onderstaande Inschrijfformulier. De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 15,-. U kunt alleen met iDeal betalen. Hoe dit werkt, wordt aan het eind van het inschrijfformulier uitgelegd. Wilt u uw gegevens altijd controleren op juistheid? Zo voorkomt u dat wij verkeerde gegevens van u hebben. Uiteraard gaan wij altijd vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens.

Tip: houdt de BSN nummers en verzamelinkomens van alle meeverhuizende personen bij de hand, deze gegevens heeft u nodig bij het invullen van het formulier.

Bevestiging van uw inschrijving
U ontvangt meteen per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Hierin staat uw inschrijfnummer en inlognaam. Met uw inlognaam en wachtwoord kunt u direct reageren op ons woningaanbod.

Geen internet?
Beschikt u niet over internet? Of lukt het inschrijven via de website niet? Dan bent u van harte welkom op één van onze vestigingen. Wij helpen u graag!
 

i